Goedele logo
  • by:
  • September 5th, 2021
  • Category: blog, tijdlijn, persoonlijke & spirituele groei

The Lady of the Lake


Female leadership, for women and men.

"She's back." fluisterden de stemmen. "The Lady of Lake, she's back."

Ik was op twee plaatsen tegelijk. Aan de oevers van het meer, uitkijkend naar Avalon, en in een tiny house op het Vlaamse platteland, me verzettend tegen wat ik wist dat onverbiddelijk zou komen.

Ik zou mijn naam ontvangen. Mijn naam als priesteres. Vanaf het moment dat ik mijn ogen sloot en in contact kwam met mijn Hogere Zelf, met het Hogere, viel de verantwoordelijkheid als een baksteen op me uit de hemel.

Maar niet de verantwoordelijkheid is een uitnodiging. Nee. De uitnodiging is "just be", gewoon zijn.  En uit dat zijn, ontstaat creatie, onstaat actie, ontstaat verandering. Dit is het moment waarop mannelijke en vrouwelijke energie samenwerken, waarop ze de dans aangaan, in harmonie, complementair als ze zijn.

Daarom is vrouwelijk leiderschap, waarmee je intuïtie, buikgevoel, je derde oog of je zesde zintuig, evenveel gewicht toekent in het nemen van beslissingen in je leven op welk vlak ook, niet alleen voor vrouwen belangrijk maar ook voor mannen.

Ik heb een rol gespeeld als Lady of the Lake. En ik word uitgenodigd om in dit leven dat wat ik toen geleerd heb, mee te nemen naar vandaag. Maar "hoe dan?" is een vraag waar ik nog een tijdje mee zal worstelen...

 

Ik worstel niet langer. Ik heb het meegenomen, alle ervaring uit vorige en deze levens gebruik ik in mijn coaching. Niet alleen priesteressenrituelen en maanwijsheid, maar ook sjamanistisch reizen, astraal reizen en "gewoon" energetische overdracht. Je zal het niet altijd meteen merken maar wees maar zeker dat er iets in gang wordt gezet als wij samenwerken! Bekijk hier hoe ik je kan ondersteunen.

 

Alle prijzen vermeld op deze website zijn exclusief btw.